Mijn naam is Saskia Campoy-Borsboom, getrouwd en moeder van twee dochters.  Al jaren ben ik geïnteresseerd in gezondheid in het algemeen en in de werking van hormonen in het bijzonder. 


Hormoonfactortrainer

In januari 2020 heb ik de opleiding tot Trainer Hormoonfactor afgerond. In eerste instantie met de intentie deze kennis toe te kunnen passen op mezelf en mijn naaste omgeving. Na verloop van tijd bekroop mij echter het gevoel dat ik meer mensen wil helpen naar een gezondere, vitalere versie van zichzelf. Juist in deze tijd. Gezondheid en een goed werkend immuunsysteem zijn nu belangrijker dan ooit. Vandaar dat ik mijn praktijk HormoonTaal ben gestart.Veel lichamelijke klachten en ziektes worden veroorzaakt door hormonale disbalansen. Als Hormoonfactorcoach verdiep ik me in deze disbalansen met als doel deze te helpen herstellen.

Ik heb gekozen voor de opleiding Trainer Hormoonfactor (Hbo) van Ralph Moorman omdat die uitgaat van een kijk op de mens als geheel en omdat deze opleiding is gebaseerd op zowel de gangbare wetenschap als ook op veelbelovende nieuwe inzichten. De reguliere geneeskunde gaat (voornamelijk) uit van symptoombestrijding. Dat is soms heel erg nodig maar het achterliggende probleem wordt vaak niet aangepakt.


Orthomoleculair adviseur

Daarnaast heb ik de opleiding tot orthomoleculair adviseur gevolgd. Orthos is het Griekse woord voor juist, recht, gezond. Moleculair betekent 'met betrekking tot de moleculen'. Het uitgangspunt bij de orthomoleculaire geneeskunde is dat een ziekte eerder zal genezen bij een optimale concentratie van vitamines, mineralen, sporenelementen, eiwitten, vetten en koolhydraten in het bloed. Goede gevarieerde voeding is hiervoor de basis maar daarnaast kunnen voedingssuppementen ter aanvulling nodig zijn.

Erg enthousiast ben ik over het feit dat je zelf zoveel kunt doen om gezond(er) te zijn en te blijven!

Graag help ik jou ook in de zoektocht naar hoe jij je (nog) beter kunt voelen. Spreekt dit jou aan? Neem dan contact met mij op. Kleine veranderingen kunnen vaak al snel een groots resultaat opleveren. Wat ik je wel van tevoren wil meegeven: een quick fix bestaat niet, je moet het wel zelf doen.

 
 
 
 
E-mailen
Instagram